NAŠA RJEŠENJA

POGODNA SU ZA HOTELE, POSLOVNE I REZIDENCIJALNE OBJEKTE

projekt-sekcija2.png

Inteligentni sustavi nisu rezervirani samo za domove već su primjenjivi za hotele i poslovne objekte gdje kroz jedan centralni nadzorni i upravljački sustav (CNUS) pružaju integraciju s ostalim sustavima uz olakšan nadzor i znatnu uštedu energije.

Integracija svih sustava doma u KNX sustav čini kompletnu pametnu kuću.

Rezidencijalni i poslovni objekti

Opremanje brodova

daljinska-sucelja.jpg

Upravljačka sučelja

Za ugrađene sustave izvodimo potrebne instalacije te dizajniramo upravljačka sučelja, bilo da je riječ o fizičkim fiksnim ili prijenosnim sučeljima (tipkala, dodirni paneli, daljinski upravljači), bilo da je riječ o aplikacijama za upravljanje preko pametnih telefona i računala.

Fleksibilnost i nadogradivost

Ugradnja svih rješenja koja vam nudimo iznimno je fleksibilna. Putem KNX i TCP/IP standarda sve električne, elektroničke, multimedijalne i telekomunikacijske sustave u objektu možemo povezati u rješenje koje omogućuje integraciju postojećih i svih naknadno pribavljenih uređaja raznih proizvođača.

energetska.jpg

Energetska učinkovitost

Zahvaljujući mogućnosti programiranja sustava postiže se maksimalna energetska učinkovitost vašeg objekta koja se u cijelosti održava automatski. Primjerice, praćenjem parametara vanjske i unutrašnje temperature objekta, dnevnog svjetla kao i prisutnosti u pojedinim prostorijama, sustav može optimizirati grijanje, ventilaciju i hlađenje objekta te sustave zasjenjenja i intenzitet rasvjete, i tako misliti na energetsku uštedu umjesto vas.