O nama

Tvrtka Amplituda osnovana je 2002. godine s ciljem da tehnološku budućnost stavi na Vaš dlan. Naša predanost usmjerena je na usluge savjetovanja, projektiranja, implementacije i održavanja inteligentnih sustava upravljanja za rezidencijalne i poslovne objekte temeljene na KNX tehnologiji.

Amplituda projektira, ugrađuje i pušta u pogon sustave automatske regulacije te po potrebi integrira tj. objedinjuje sustave automatske regulacije različitih proizvođača u jedan kompletan sustav kojim se upravlja preko mobilnih ili tablet uređaja, odnosno touch panela

Amplituda raspolaže znanjem i vještinama iz raznih područja elektrotehnike i elektronike. Kroz status KNX partnera i 15 godina iskustva u dizajniranju i instalaciji suvremenih integriranih sustava za ugledne klijente diljem Europe, ponosni smo na sve naše projekte isporučene na vrijeme i unutar zadanog budžeta.

Naš tim za održavanje svakodnevno radi na tome da svi naši sustavi rade besprijekorno, kako bi se klijentima osiguralo maksimalno zadovoljstvo korištenja.

Gotovo svaki naš projekt sadrži segment po kojem je unikatan.

Kada upoznate što smo sve u mogućnosti napraviti, izraziti ćete nam Vaše želje. Izrada rješenja po mjeri za nas predstavlja poseban izazov. U mogućnosti smo povezati sve sustave Vašeg doma u jedan jedinstveni, izuzetno jednostavan za upravljanje. Od tog trenutka u mogućnosti ste upravljati svim segmentima sustava preko touchscreena ili tableta, bez obzira na dob i sklonost tehnologiji.

Integracija svih sustava doma u KNX sustav čini kompletnu pametnu kuću.